Disclaimer

Edwin Jansen Speciaalvoeders (Kamer van Koophandel: 09095009), hierna te noemen Jansen Speciaalvoeders, verleent u hierbij toegang tot http://www.jansenspeciaalvoeders.nl/ ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

Jansen Speciaalvoeders behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Jansen Speciaalvoeders spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. 

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Jansen Speciaalvoeders.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Jansen Speciaalvoeders.Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Jansen Speciaalvoeders nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Jansen Speciaalvoeders.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Jansen Speciaalvoeders, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. 

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Deze disclaimer is overigens via de ICTRecht-disclaimergenerator (http://ictrecht.nl/disclaimergenerator/) gegenereerd

  • Belcando logo
  • Bewi Dog logo
  • Leonardo logo
  • Cavalor logo
  • Besterly logo

Edwin Jansen Speciaalvoeders is leverancier van alles voor uw dieren!

GRATIS bezorging binnen onze bezorgroutes .

Wanneer u buiten onze bezorgroute woont, dan is het afhankelijk van het artikel mogelijk om de bestelling te VERZENDEN, zie menu  bezorg-/verzendkosten .

Wanneer u iets besteld, hoort u van ons wat de mogelijkheden zijn. 

U kunt uw bestelling plaatsen via de webshop, telefonisch, whatsapp of mail. Tevens kunnen wij een vaste afspraak met u maken, u bellen of mailen om te voorkomen dat u vergeet te bestellen. Net wat u zelf het meest op prijs stelt. 

Door onze ruime kennis en ervaring kunnen wij u uiteraard van een goed advies voorzien. Mocht u vragen hebben over de voeding of verzorging van uw dier dan horen wij dat graag. U kunt ons bellen of mailen voor een afspraak of meer informatie Contact .

Edwin Jansen Speciaalvoeders

heeft een persoonlijke, klantgerichte service.

 

Bij vragen over uw huisdier

geven ze bij 

Edwin Jansen Speciaalvoeders

passend advies op maat!

 

 

Betaalmogelijkheden

Edwin Jansen Speciaalvoeders
|
Pannerdenseweg 18 | 6905 SE Zevenaar |

Tel: 0316-532252 |
E-mail: info@jansenspeciaalvoeders.nl |
KvK: 09095009