Onze Merken

Op deze pagina vindt u al onze merken met wat extra informatie! Bij vragen over het voer of de leveranciers kunt u altijd contact opnemen met ons.

Belcando

Belcando hondenvoer komt van de Duitse leverancier Bewital Petfood GmbH & Co.KG, een familiebedrijf opgericht in 1963 door de vader en wordt nu gerund door de tweede generatie.

Alles wat zich in het voer bevindt heeft effect op de vitaliteit, gezondheid en levensduur van de hond.

De wisselwerking tussen voeding en gezondheid zijn veelzijdig en zijn tijdens een hondenleven aan veel veranderingen onderhevig. BELCANDO® is het resultaat van een holistische denkwijze die de vitaliteit van uw hond behoudt door het natuurlijke evenwicht van de bestanddelen.

Zo werken waardevolle ingrediënten zoals druivenpitmeel en chiazaad samen als natuurlijk complex. Zij leveren polifenolen, werkzaam tegen vrije radicalen, en omega-3-vetzuren. De in BELCANDO® aanwezige vezelstoffen zijn perfect in balans en vervullen ook prebiotische functies. Effecten die niet verwezenlijkt zouden kunnen worden wanneer de enkelvoudige grondstoffen later aan het voer zouden worden toegevoegd.

Klik hier voor meer informatie over Belcando hondenvoer.

Belcando Mastercraft

Belcando Mastercraft is de premium lijn van Belcando. Dit is een zeer unieke lijn brokken die wel 80% vers vlees bevat.

Voor BELCANDO® MASTERCRAFT verwerken we alleen vers vlees en géén voorgedroogd vleesmeel, dat soms zelfs in hoogwaardigere droogvoeren wordt gebruikt. Daarmee hebben we een voorbereiding bereikt die voorheen als onmogelijk werd beschouwd. Met onze bijzondere zachte Fresh Meat Technologie wordt het verse vlees rechtstreeks tot een brok verwerkt. Zo zijn er geen voordroogstadia nodig en blijven de ingrediënten vers tot vlak voor de verwerking. Alleen hierdoor komt later de volle smaak van vlees in de brok naar voren.

In de eerste plaats komt natuurlijk ons verse vlees, dat het “leeuwendeel” van onze recepten uitmaakt. Omdat honden niet van alleen vlees leven, hebben we met dezelfde zorg plantaardige ingrediënten geselecteerd, zoals amarant, tuinbonen en kikkererwten.

Deze belangrijke voedingsleveranciers worden aangevuld met ingrediënten die het voedingsstofprofiel van het product compleet maken – en in sommige gevallen stoffen bevatten die de vitaliteit en het welzijn van de ermee gevoede honden bevordert.

Klik hier voor meer informatie over Belcando Mastercraft.

Leonardo

Leonardo kattenvoer komt net als Belcando vanuit dezelfde producent uit Duitsland.

Weinig bedrijven zijn in staat om zowel droog- als natvoer uit eigen productie voor katten aan te bieden. Traditioneel wordt voor droogvoer vleesmeel als basis gebruikt en voor natvoer vers vlees. Dit resulteert in twee verschillende productieprocessen. Het unieke LEONARDO® Thermal-Mix-Proces maakt dit echter wel mogelijk!

Op onze productielocatie in de Münsterlandregio gebruiken wij vers vlees voor zowel nat- als droogvoer. Het voordeel van een eigen vers vlees voorbereiding komt door een directe toegang tot regionale leveranciers. Hierdoor wordt het mogelijk een directe invloed te hebben op de kwaliteit en om vlees te selecteren dat voldoet aan onze hoge standaard.

Klik hier voor meer informatie over Leonardo kattenvoer.

Action Quality Horsefood

Wetenschappelijk onderzoek en een passie voor de paardensport liggen ten grondslag aan de ontwikkeling van de paardenvoeders van Action Quality Horsefood. Door nauw samen te werken met trainers, fokkers en gezondheidsspecialisten garanderen wij al vele jaren een krachtig en doelgericht productassortiment voor recreatieve doeleinden tot en met ondersteuning bij intensieve (top)sportprestaties.

De optimale gezondheid van uw paard of pony wordt ondersteund door het zeer lage aandeel melasse, de levende gisten en de verrijking met glucosamine en chondroïtine. Daarnaast is ons paardenvoer vrij van synthetische antioxidanten en bevat 90% van onze samenstellingen spelt.

Het assortiment van Action Quality Horsefood is onderverdeeld in herkenbare categoriën, waarbinnen zich meerdere producten bevinden die aansluiten op de behoefte, het inspanningsniveau, specifieke situaties en het ras van uw paard.

Klik hier voor meer informatie over Action Quality Horsefood.

Cavalor

Cavalor staat voor Innovatie, Kwaliteit en Resultaat. We verbinden ons ertoe om de best mogelijke en de meest effectieve paardenvoeders ter wereld te creëren. Wat ons daarbij drijft zijn de gezondheid, de prestaties en het geluk van het paard. Van de eerste stapjes als veulen tot en met zijn of haar pensioen.

Cavalor is het enige paardenvoedingsbedrijf ter wereld dat verder wil gaan tot wat ze bij Cavalor “the last mile” noemen. U vindt het misschien ver gezocht of overdreven maar wij zijn er bij Cavalor van overtuigd dat Cavalor-producten gebruiken, een bijzonder en aangenaam gevoel oplevert. Voor het paard uiteraard, maar ook voor diegene die dagelijks met de paarden werkt.  Wij geloven er bijvoorbeeld stellig in dat de manier waarop de voedingssupplementen worden gepresenteerd en aangeboden  worden, even belangrijk zijn voor het paard als voor diegene die om 6 uur ‘s morgens de paarden verzorgt en voedert. We geloven dat een zak Cavalor-voeding openmaken, visueel een prettig gevoel moet opwekken en dat het aroma dat op dat moment vrijkomt, het water in de mond moet laten komen. Bij het paard maar evengoed bij de groom!

Klik hier voor meer informatie over Calavor.

Overige merken

Naast deze merken dierenvoeding bestaat ons assortiment uit nog veel meer artikelen van verschillende merken (Kasper Faunafood, Versele Laga, De heus, Excellent, etc). Voor meer informatie over deze merken en andere vragen of opmerkingen kan u altijd contact opnemen met ons, we staan graag voor u klaar!